برگزاری دوره آموزشی ملزومات مصرفی عمومی‌ و‌ تخصصی قلب‌ و‌ عروق

دوره آموزشی دو روزه ملزومات مصرفی عمومی و تخصصی قلب و عروق ویژه مسئولین فنی،کارشناسان تجهیزات پزشکی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  برگزار شد.

دکتر علیرضا عطاران،رئیس اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه گفت: ملزومات پزشکی،کالاهای پزشکی را شامل می شودکه به تعداد قابل توجهی در مراکز درمانی مورد استفاده قرار می گیرد و در این راستا دوره آموزشی ملزومات مصرفی عمومی و تخصصی قلب و عروق به منظور ارائه آموزش های لازم به مسئولین فنی،کارشناسان تجهیزات پزشکی تحت پوشش دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه 9 کشوری به همت معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

وی استقبال از برگزاری دوره آموزش ملزومات مصرفی عمومی و تخصصی پزشکی را بسیار مطلوب و عامل تشدید نظارت مسئولین فنی شاغل در بیمارستان ها بر ملزومات مصرفی پزشکی در راستای ابلاغ شرح وظایف مسئول فنی ملزومات از سوی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه و همچنین نظارت بیشتر کالاها،راه های شناخت اصالت- ایمنی و کاربرد کالاها و بیماری های مرتبط با آن را از جمله اهداف برگزاری این دوره عنوان کرد.

شایان ذکر است:در این دوره آموزشی در خصوص اهمیت نظارت بر لوازم مصرفی پزشکی، لوازم مصرفی عمومی و تخصصی قلب و عروق از جمله: نخ های جراحی-تیغ بیستوری-اختاپوس-کاتتر شریانی و آئورت و... ، همچنین نحوه استفاده صحیح از این لوازم مصرفی و ... بحث و تبادل نظر گردید.