برگزاری نشست معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو با رؤسا و معاونان غذاوداوری دانشگاه هاي علوم پزشكي كلان منطقه 9 كشوري

نشست دانشگاه های کلان منطقه 9 کشوری با حضور معاون وزير و رئيس سازمان غذاو دارو ،مدیرکل برنامه ریزی،پایش و امور استان ها،مدیرکل روابط عمومی سازمان غذاودارو، رؤسا و معاونان غذاوداروی دانشگاه ها ي علوم پزشكي كلان منطقه 9 كشوري به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشكي مشهد،در ابتداي مراسم ضمن عرض خير مقدم به دكتر ديناروند،معاون وزیر و رئیس سازمان غذاودارو و سایر حاضران در جلسه و تبريك ايام الله  دهه مبارك فجر به بيان اهداف منطقه 9 كشور ي پرداخت.

دكتر شمسيان با اشاره به اهميت غذا و فراورده هاي آن،جايگاه خراسان رضوي در اين حوزه را بسيار مهم ارزيابي  و تصريح كرد: تمام تلاش خود را انجام داده ايم تا به عنوان قطب صنايع غذايي كشور عملكرد مناسبي در ارتقا سلامت محصولات ياد شده داشته باشيم .

مهندس عباس مهدي زاده،مدير كل برنامه ريزي، پايش و امور استان هاي سازمان غذا و دارو بابيان اينكه خط مشي ما در تشكيل قطب ها تاكيد رئيس سازمان غذاودارو بر اين نكته بود كه نبايد در تهران بنشينيم و براي كشور تصميم بگيريم ، اهداف برگزاري نشست هاي كلان مناطق كشوري و دستاوردهاي حاصل از اين جلسات را بيان كرد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به بیان اهم مسائل كلان منطقه 9 كشوري و ارائه گزارشی از عملكرد اين منطقه كشوري پرداخت.

درادامه،روساي دانشگاه هاي علوم پزشكي کلان منطقه 9 کشوری (بيرجند،بجنورد، سبزوار،گناباد،نيشابور،تربت حيدريه،تربت جام و اسفراين) نقطه نظرات خود را در حوزه های غذا-دارو-تجهیزات و ملزومات پزشکی-آزمایشگاه بیان کردند.

در پایان این نشست،دکتر دیناروند،معاون وزير و رئیس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي به بیان دستاوردهاي سازمان غذاودارو،سياست ها و برنامه هاي این سازمان در شوراي كلان مناطق كشوری پرداخت.