برگزاری تعداد چهار نشست ستاد تدارک و توزیع داروی استان از ابتدای سال جاری

تعداد چهار نشست ستاد تدارک و توزیع داروی استان خراسان رضوی از ابتدای سال جاری با حضور اعضا برگزار شد.

مدیر نظارت برامور دارو و مواد مخدر معاونت غذاوداروی دانشگاه با اشاره به برگزاری تعداد چهار جلسه ستاد تدارک و توزیع داروی استان از ابتدای سال جاری، بررسی دستورالعمل های جدید در خصوص تهیه دارو و جذب سهمیه های استانی، آخرین وضعیت دارویی مراکز تابعه و شرکت های توزیع دارو و ... را از اهداف برگزاری نشست های ستاد تدارک و توزیع داروی استان عنوان کرد.

دکتر محمدابراهیم شوشتری خاطر نشان کرد: در این نشست ها در خصوص مواردی چون خرید متمرکز دارو، تامین به موقع دارو توسط شرکت های توزیعی، سهمیه های استانی، کمبود های دارویی مراکز و نحوه تامین آن ها، انتظارات معاونت غذاوداروی دانشگاه و ... بحث  و تبادل نظر شد.

وی افزود: در آخرین جلسه برگزار شده مصوب شد که در حال حاضر مجوز جدیدی جهت تهیه و توزیع داروهای خاص برای داروخانه های متقاضی  صادر نگردد و در سال 1396 براساس امتیازات مکتسبه داروخانه ها و رتبه بندی ها،درخواست های جدید و مجوزهای صادره مورد بازبینی قرار گیرد.

شایان ذکر است: نشست ستاد تدارک و توزیع داروی استان خراسان رضوی،هر سه ماه با حضور معاون غذاودارو،مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاودارو،نمایندگانی از:استانداری،فرمانداری،نیروی انتظامی،سازمان های بیمه گر،شرکت های توزیع دارو و ... به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار می گردد.