حضور‌معاون‌ و‌مدیران معاونت‌ غذاوداروی دانشگاه در شبکه بهداشت‌ و‌ درمان فریمان

در راستای سیاست های سلامت محور سازمان غذا ودارو و برنامه راهبردی معاونت غذاوداروی دانشگاه در حوزه های مختلف غذا -دارو-تجهیزات پزشکی و‌ آزمایشگاه، معاون،مدیران و جمعی از کارشناسان حوزه های این معاونت در شبکه بهداشت و درمان فریمان حضور یافتند.

دکتر علی اصغراسماعیل زاده اهداف انجام این بازدیدها را نظارت برنحوه عملکرد واحدهای تحت پوشش این معاونت در شبکه های بهداشت و درمان ، بررسی کیفیت ارائه خدمات ،پیگیری مسائل و مشکلات در حوزهای مختلف غذا ، دارو ، تجهیزات پزشکی و آزمایشگاه عنوان کرد .

وی تصریح کرد: در این بازدید، که با حضور تیم کارشناسی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، مدیران،مسئولین و کارشناسان شبکه بهداشت و درمان فریمان انجام شد،مدیر شبکه گزارشی از عملکرد  و نیازهای حوزه های مختلف  ارائه و در مورد هریک بحث و تبادل نظر گردید و سپس بازدیدهای میدانی در حوزه های دارو،تجهیزات پزشکی،موادغذایی وآزمایشگاه با حضور مدیران حوزه های مختلف این شبکه بعمل آمد .

شایان ذکر است: هیات کارشناسی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از اماکن خدماتی، بیمارستان و داروخانه آن،داروخانه های سطح شهر،عطاری ها،مراکز درمان سوء مصرف مواد،واحدهای تولیدی مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی،فروشگاه های صنفی تجهیزات پزشکی این شهرستان بازدید،اقدامات صورت گرفته را مورد ارزیابی قرار دادند و به بررسی مشکلات و ارائه راهکارهای لازم در این زمینه پرداختند.