اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه

طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی با حضور نمایندگان معاونت غذاوداروی دانشگاه در سطح شهر مقدس مشهد به اجرا درآمد.

در راستای صیانت از سلامت شهروندان،طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه با حضور نمایندگانی از:معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان صنعت،معدن و تجارت، تعزیرات حکومتی، اداره اماکن، اداره مبارزه با قاچاق کالا‌و‌‌ارز استان، یگان امداد، کلانتری و ... در 26 مرکز نگهداری، عرضه و فروش فرآورده های آرایشی و بهداشتی اجرایی شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاوداروی دانشگاه گفت: در راستای اجرای مصوبات کارگروه اطلاعاتی و عملیاتی کمیسیون هماهنگی،برنامه ریزی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا‌و‌ارز استان،کمیسیون مبارزه با قاچاق کالاو‌ارز شهر مشهد(فرمانداری) و دستور معاون دادسرای انقلاب اسلامی شهر مشهد،طرح مبارزه با قاچاق کالاهای آرایشی و بهداشتی در سطح عرضه طی گشت های مشترک ارگان های دخیل در این امر با رعایت موازین قانونی و شرعی در 2پاساژ نگهداری،عرضه و فروش فرآورده های آرایشی و بهداشتی اجراء شد.

وی خاطر نشان کرد: 5 تیم عملیاتی متشکل از نمایندگان سازمان های دخیل در اجزای این طرح،در مجموع از 23 واحد صنفی و 3 انبار محصولات آرایشی و بهداشتی بازدید و کشف و ضبط اقلام مذکور به ظن قاچاق بودن، صورت گرفت.

شایان ذکر است: اقلام مصادره شده به اداره پلیس مبارزه با قاچاق کالا منتقل تا پس از تشکیل پرونده جهت صدور حکم قضائی به سازمان تعزیرات حکومتی تحویل شود.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 1268