برگزاری اولین همایش مسئولین فنی واحدهای توزیع‌وعرضه کننده ملزومات‌پزشکی کلاس خطر1

اولین همایش مسئولین فنی واحدها/شرکت های توزیع‌وعرضه کننده ملزومات پزشکی کلاس خطر 1 به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزارشد.

نشست روسای ادارات تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت های غذا‌و‌داروی دانشگاه ها/انشکده های علوم پزشکی منطقه 9کشوری با حضور معاون غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیرمنطقه 9کشوری)،رئیس اداره نگهداشت اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی،روسا و جمعی از کارشناسان ادارات تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت های غذا‌و‌داروی دانشگاه ها/انشکده های علوم پزشکی مشهد، بیرجند، بجنورد، سبزوار، نیشابور، گناباد،تربت حیدریه،تربت جام ،اسفراین و همچنین اولین همایش مسئولین فنی واحدها/شرکت های توزیع وعرضه کننده ملزومات پزشکی کلاس خطر 1 به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذا‌وداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اشاره به اهمیت کالاهای کلاس خطر1(کالاهای ارتوپدی و ستون فقرات،چشم پزشکی،قلبی) با تاکید به حضور فیزیکی افراد دانش آموخته مرتبط با ملزومات پزشکی(مهندسین پزشکی) خواستار تدوین‌وتبیین شرح وظایف مسئولین فنی واحدها /شرکت های توزیع وعرضه کننده ملزومات پزشکی شد.

دکترعلیرضاعطاران،رئیس اداره تجهیزات‌و‌ملزومات پزشکی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،بسترسازی فرهنگی و قانونی،آشنایی مسئولین فنی واحدهای توزیع و عرضه کننده ملزومات پزشکی کلاس خطر 1با شرح وظایف خود،آشنایی با جایگاه قانونی و حقوقی خود و... را ازجمله اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.

شایان ذکر است: شرح وظایف تهیه شده پیشنهادی با نظر مسئولین فنی،نماینده اداره کل نظارت و ارزیابی تجهیزات و ملزومات پزشکی وزارت متبوع،روسای ادارات تجهیزات پزشکی معاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/انشکده های علوم پزشکی منطقه 9کشوری تنظیم و در صورت تایید وزارت متبوع بطورکتبی به کلیه مسئولین فنی ابلاغ خواهد شد.

گفتنی است: دراولین همایش مسئولین فنی واحدها /شرکت های توزیع وعرضه کننده ملزومات پزشکی کلاس خطر1 در خصوص تهیه فرمت یکسان قراردادها، مسایل رفاهی مهندسین پزشکی، پرداخت حقوق،صدورپروانه های مسئولین فنی ،الزامات تمدید پروانه ها و... بحث وتبادل نظرشد.