استقبال معاونت غذا‌و‌داروی دانشگاه از هفته جهانی غذا

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به استقبال هفته جهانی غذا می رود.

در راستای برگزاری هرچه باشکوه تر سلسله برنامه هایی به مناسبت روزجهانی غذا (16اکتبر)،دومین نشست هم اندیشی و تشریح برنامه های هفته جهانی غذا با حضور مدیر و جمعی ازکارشناسان مدیریت نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا‌و‌داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و نمایندگانی ازمعاونت های غذاوداروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی بیرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حیدریه،تربت جام و اسفراین به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیر منطقه9 کشوری)برگزار شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با اشاره به شعار سال جاری روز جهانی غذا مبنی بر " آب و هوا در حال تغییر است،کشاورزی و غذا نیز باید تغییر کند" گفت: به منظور برگزاری هرچه بهتر سلسله برنامه هایی به مناسبت روز جهانی غذا با محوریت کاهش مصرف قند و نمک و چربی،اطلاع رسانی و فرهنگ سازی موضوعات مرتبط با ایمنی غذا از جمله نشانگرهای رنگی تغذیه ای،برچسب اصالت،مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور، نشان ایمنی و سلامتی و ... این معاونت در نظر دارد برنامه هایی چون: نشست خبری معاون غذا و داروی دانشگاه با اصحاب رسانه،صرف صبحانه سلامت در نشست هیات رئیسه دانشگاه و کارگروه امنیت و سلامت غذایی استان    ،برپایی نمایشگاه توانمندی های صنایع غذایی استان،سخنرانی معاون غذا و دارو در خطبه های پیش از نماز جمعه،توزیع صبحانه سالم و مسابقه با موضوع "غذا،تحرک،سلامت" با مشارکت آموزش و پرورش،تربیت بدنی و ...،مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و همچنین تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی ،اطلاع رسانی و آموزش کارکنان دانشگاه_دانشجویان_رابطین بهداشت_اصناف_اتحادیه ها و ... را اجرا کند.

در پایان این نشست مقرر شد کلیه معاونت های غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی بیرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حیدریه،تربت جام و اسفراین سلسله برنامه های مذکور را اجرا و گزارش اقدامات انجام شده را به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال نمایند.

شایان ذکر است: 24 لغایت 30مهر ماه زمان اجرای سلسله برنامه های هفته جهانی غذا خواهد بود.