برگزاری نشست هم اندیشی معاونت غذا‌و‌دارو و اداره کل استاندارد

نشست هم اندیشی و هماهنگی معاونت غذا و داروی دانشگاه و اداره کل استاندارد خراسان رضوی برگزار شد.

در راستای امضای تفاهم نامه سازمان غذا و دارو با سازمان ملی استاندارد و اجرایی نمودن بخشنامه این تفاهم نامه ،نشستی با حضور مدیر کل استاندارد خراسان رضوی و جمعی از معاونان،معاون غذا و دارو،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

دکتر علی اصغر اساعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن اشاره به اجرایی نمودن بخشنامه تفاهم نامه سازمان غذا و دارو با سازمان ملی استاندارد،اهداف برگزاری این نشست را اجرای فرامین مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل و نیز حمایت از تولیدات داخل،کاهش هزینه های غیرضروری تولید،رفع موازی کاری،افزایش همکاری های بین سازمانی به منظور ارتقای ایمنی،سلامت و کیفیت فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی، بهداشتی، تجهیزات و ملزومات پزشکی، تسهیل در روند ارائه خدمات مطلوب تر به تولیدکنندگان و نحوه اجرایی نمودن بخشنامه تفاهم نامه سازمان غذا و دارو با سازمان ملی استاندارد عنوان کرد.

شایان ذکر است در این نشست در خصوص تشکیل کارگروه کارشناسی بررسی و اجرایی نمودن مفاد تفاهم نامه مذکور با حضور نمایندگان تام الاختیار معاونت غذا و داروی دانشگاه و اداره کل استاندارد خراسان رضوی بحث و تبادل نظر شد.