حضور ریاست دانشگاه در نشست شورای مدیران معاونت غذا و داروی دانشگاه

نشست شورای مدیران معاونت غذا و دارو با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد.

در راستای سلسله جلسه های شورای مدیران معاونت غذا‎‌‎‎و‌‎دارو،نشست صمیمانه و تبادل نظر معاون و مدیران حوزه های مختلف معاونت غذا‌و‌دارو با ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد‌در‌محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در این نشست،دکتر محمدرضا‌ صابری،معاون غذا و دارو ضمن خیر‌مقدم‌و‌تشکر از‌حضور ریاست دانشگاه در جلسه شورای مدیران معاونت غذا و دارو، به ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه های مختلف این معاونت پرداخت.

وی هدف از برگزاری این نشست را بررسی برنامه ها، فعالیت ها و نیازهای حوزه غذا و دارو و بحث و تبادل نظر پیرامون موضوعاتی چون:طب سنتی، ساماندهی عطاری ها،پیگیری و برخورد جدی با کالاهای سلامت محور قاچاق در زمینه های مختلف دارویی،مکمل ها،تجهیزات و ملزومات پزشکی،فرآورده های آرایشی،بهداشتی و مواد خوراکی و ایجاد زیر ساخت های لازم به منظور اجرایی نمودن آن با همکاری سایر نهادها عنوان کرد.

معاون غذا و دارو با اشاره به اینکه تمامی اقدامات و برنامه های این حوزه بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری تدوین شده است اظهار داشت: در این راستا در سال گذشته 100 اقدام استراتژیک دراین معاونت به اجرا در آمده است.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو ضمن اشاره به نزدیک شدن روز جهانی غذا(16 اکتبر) و سلسله برنامه های معاونت غذا و داروی دانشگاه به مناسبت این روز یادآور شد: جلسه های کارشناسی متعددی با همکاری نهادهای مرتبط با تولید مواد غذایی در راستای برگزاری هرچه بهتر برنامه های این معاونت به مناسبت روز جهانی غذا،برگزار شده است.

دکتر مصطفی مهرابی،ریاست دانشگاه ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت های معاونت غذا و دارو، بر پیگیری جدی در مورد تخلفات تاکید و عنوان کرد: هزینه تخلفات می بایست سنگین باشد و در خصوص مقابله جدی با کالاهای سلامت محور قاچاق تاکید کرد.

وی همچنین در خصوص برگزاری سلسله نشست های مشترک با حوزه غذا و دارو قول مساعد داد.

از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست، می توان تدوین و اجرایی نمودن شاخص های ارزیابی عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارتقا کمی و کیفی نظارت بر تأمین، نگهداری و توزیع داروهای مناسب و کافی جهت بخش بستری و بخش سرپایی، ارتقا کمی و کیفی نظارت بر تأسیس و بهره برداری واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی و صدور پروانه های ساخت فرآورده های خوراکی،آشامیدنی‌ و‌آرایشی‌و‌بهداشتی سالم‌(منطبق بر استانداردهای بین المللی و ملی)،تشکیل نشست های آموزشی مستمر برای پزشکان،داروسازان،بررسی نسخ دارویی پزشکان و ارائه بازخورد لازم به آنها و نیز طراحی و تهیه نرم افزار جامع پردازشگر نسخ در استان در راستای تجویز و مصرف منطقی دارو،تدوین برنامه و اجرای مقدمات مربوطه در راستای ایجاد واحد DUE در معاونت غذا و دارو‌(بررسی و اصلاح تجویز‌و‌مصرف‌‌دارو در بخش بستری بیمارستان ها)تهیه برنامه های نرم افزاری در راستای مکانیزاسیون و اتوماسیون حداکثری فرآیندهای مرتبط با حوزه غذا،دارو، آزمایشگاه و ملزومات پزشکی از جمله برنامه هایی است که بر اساس اسناد بالادستی و سیاستهای ابلاغی که در معاونت غذا و دارو اجرایی شده اشاره کرد.