بازديدكنندگان
امروز: 303
ديروز:252
اين هفته: 745
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 7961
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

نظارت و مشارکت معاونت غذا و داروی دانشگاه در برگزاری دومین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در سلامت مواد غذایی و بهداشتی

در راستای اجراء دستورالعمل های آموزشی سازمان غذا و دارو،نشست هم اندیشی برگزاری دومین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در سلامت مواد غذایی و بهداشتی با حضور مدیر و جمعی از کارشناسان حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه و نمایندگانی از انجمن صنفی مسئولین فنی و کنترل کیفیت صنایع به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.  

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با اشاره به وظایف خطیر و نقش کلیدی مسئولین فنی در تولید فرآورده های غذایی سالم گفت: در راستای اجراء دستورالعمل های آموزشی سازمان غذا و دارو، امسال نیز شاهد برگزاری دومین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در سلامت مواد غذایی و بهداشتی با نظارت و مشارکت معاونت غذا و داروی دانشگاه خواهیم بود.

وی آشنایی با آخرین قوانین و ضوابط سازمان غذا و دارو ،تبیین برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو در زمینه شاخص های مهم سلامتی ،آشنایی با فرآیند دریافت نشان ایمنی و سلامت ،آشنایی با فرآیند دریافت سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و ... را از جمله مطالبی عنوان کرد که در این گردهمایی آموزشی ارائه خواهد شد.

دکتر اسماعیل زاده در پایان افزود:  امید است با اجراء هرچه بیشتر و کامل تر قوانین و دستورالعمل ها، شاهد تولید غذایی سالم تر برای مردم باشیم .


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.