تقدیر از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و  بهداشتی به مناسبت روز جهانی غذا

به مناسبت روز جهانی غذا (24 مهرماه) در مراسمی که به همت معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار میشود از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و همچنین تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی تقدیر بعمل خواهد آمد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با اشاره به اهداف برگزاری مراسم روز جهانی غذا و تقدیر از واحدهای تولیدی برتر سال 1395 گفت: طبق روال سال گذشته،امسال نیز در مراسم روز جهانی غذا ضمن تقدیر از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی نیز که طی سال در تحقق شعار روز جهانی غذا در سال 2016 مبنی بر" ایجاد سیستم های غذایی پایدار برای حصول امنیت غذایی و تغذیه ای " تلاش نمودند، تقدیر به عمل خواهد آمد تا ضمن تشویق این واحدها و معرفی آن‌ها به مردم به عنوان تولیدکنندگان برتر، باعث ایجاد انگیزه در آن‌ها و سایر واحدهای مشابه شویم.

وی یادآور شد: چک لیست های انتخاب واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی سال 95 در صفحه اصلی سایت معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بارگذاری،کلیه مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش این معاونت، چک لیست های تکمیلی را به همراه مستندات مربوطه حداکثر تا تاریخ 20/05/1395 به صورت خوداظهاری، به این معاونت تحویل داده اند.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: فرم‌ها و مستندات تحویلی،توسط کمیته ارزیابی این معاونت در حال بررسی و ممیزی است و نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد .

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه با تاکید بر اهمیت دسترسی آحاد مردم به غذایی سالم و کافی ، لزوم ارتقاء ایمنی مواد غذایی را اولویت‌ها دانست و به اهمیت نقش ایمنی مواد غذایی در محصولات کشاورزی و دامی به صورت مصرف مستقیم توسط مردم و یا به عنوان ماده اولیه در کارخانجات مواد غذایی اشاره کرد و افزود: در همین راستا و به منظور هرچه بهتر برگزار شدن این مراسم،سلسله نشست هایی با حضور معاون غذا و دارو ، نمایندگانی از :ادراه ارزیابی و عملکرد و حراست و معاونت بهداشتی دانشگاه ، امور اجتماعی و اقتصادی استانداری ، دادگستری ، تعزیرات حکومتی ، استاندارد ، سازمان صنعت و معدن ، جهادکشاورزی ، دامپزشکی ، کارگروه امنیت و سلامت غذایی و ... به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.