برگزاری اولین نشست کمیته نظارتی ملزومات پزشکی دانشگاه

اولین نشست هم اندیشی کمیته نظارتی ملزومات پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

اولین نشست هم اندیشی کمیته نظارتی ملزومات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور ریاست دانشگاه،معاون غذا و دارو، جمعی از مدیران مدیریت های بازرسی،ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات،امورحقوقی،حراست و همچنین روسای گروه های آموزشی قلب،ارتوپدی،جراحی مغز و اعصاب،چشم ،رئیس و کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به مصوبات شورا سیاست گذاری و برنامه ریزی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه،اهداف تشکیل کمیته  نظارتی ملزومات پزشکی دانشگاه را، اجرا مصوبه سی و سومین جلسه کمیته سیاست گذاری و برنامه ریزی طرح تحول نظام سلامت دانشگاه، همفکری و هم اندیشی در تصویب شرح وظایف این کمیته،بررسی تعارضات منافع در مراکز درمانی و ... عنوان کرد.

دکتر محمدرضا صابری خاطر نشان کرد: در این نشست ضمن هم اندیشی در خصوص شرح وظایف کمیته نظارتی ملزومات پزشکی دانشگاه، در خصوص نحوه انتخاب و بررسی مصرف منطقی ملزومات پزشکی در مراکز درمانی،تدوین برنامه نظارتی مربوط به رفتارهای غیرعلمی و یا القایی یک کالا و یا یک برند خاص از ملزومات پزشکی،نحوه ورود و ارتباط شرکت ها با کادر درمانی درمورد معرفی یک کالای خاص و یا برند جدید،بررسی و تصویب مصادیق فساد اداری و ارتباط مالی بین کادر درمانی و اداری مالی بیمارستان ها و شرکت ها،نحوه اجرای اهداف اقتصاد مقاومتی در مقوله مصرف ملزومات پزشکی در مراکز درمانی  و ...  نیز بحث و تبادل نظر گردید.