برگزاری گردهمایی معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی منطقه 9 كشوري

نشست هم اندیشی معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی منطقه 9 كشوري به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد(دبیر منطقه 9 کشوری)  برگزار شد .

گردهمایی يك روزه معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی منطقه 9 کشوری با حضور معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشكي بيرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حيدريه،تربت جام ،اسفراین و نمایندگانی از شرکت های پخش دارو(سراسری و استانی)،مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به ميزباني این معاونت برگزار شد.

این نشست با خير مقدم معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیان اهدف تشکیل قطب هاي 11 گانه از جمله: استفاده از توانمندي هاي مناطق مختلف کشور ، ايجاد وحدت رويه در خصوص موارد مشترک دستورالعمل ها و ضوابط و ... آغاز شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن خیر مقدم  به حاضرین، با بیان اینکه سهمی از مسئولیت کشور در تامین دارو و نظارت بر آنها بر عهده معاونت های غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد،اهداف برگزاری این نشست را : تعامل و ارتباط بيشتر و موثرتر بين دانشگاهها ، تبادل تجربيات و هم افزايي اطلاعات ، دستيابي به يك وحدت رويه در انجام امور ، بررسي و رفع مشکلات دارويي منطقه و ... عنوان کرد.

مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز خرسندی از برگزاری نشست هم اندیشی معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی منطقه 9 کشوری افزود : در این نشست در خصوص موضوعاتی چون: تعرفه های سال 1395، سامانه HIX ، کمبودهای داروئی ، ستاد توزیع داروی استان و ... بحث و تبادل نظر گردید.

دکتر محمد ابراهیم شوشتری با اشاره به نحوه تحویل داروهای مورد نیاز کلینیک های سرپایی خاطر نشان کرد : کلیه اقلام دارویی مورد نیاز کلینیک های سرپایی،صرفا از طریق داروخانه ها تامین و به آنها تحویل خواهد شد.

وی در خصوص بلوک دارویی بیمارستان های دانشگاه یادآور شد: نظر به مصوبات شوراء سیاست گذاری طرح تحول نظام سلامت دانشگاه،بدهی های دارویی سال 1393 و سه ماهه اول سال 1394 جمع آوری و پس از تائید معاونت غذا و دارو به امور مالی دانشگاه ارسال خواهد شد.

نشست يك روزه معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی منطقه 9 کشوری با جمع بندی نقطه نظرات و پيشنهادات معاونان غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشكي بيرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حيدريه،تربت جام ،اسفراین ، به کار خود پایان داد.