ماه گذشته: 12041

برگزاری اولین نشست کمیته تطبیق معاونت غذا و دارو

در راستای تحقق شعار سال جاری با ‌عنوان «اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل» و مساعدت معاونت غذا و دارو با واحدهای تولیدی،اولین جلسه کمیته تطبیق این معاونت در سال جاری با حضور معاون غذا و دارو،مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو،مدیران عامل و مسئولان فنی تعدادی از واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی در محل معاونت غذا و داروی دانشگاه برگزار شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در خصوص تشکیل این کمیته گفت: کمیته تطبیق معاونت غذا و دارو به منظور تحقق شعار سال 1395با ‌عنوان «اقتصاد مقاومتی،اقدام و عمل» و مساعدت با واحدهای تولیدی   دارای گزارش عدم انطباق جهت معرفی به مراجع قضایی، که سابقه کاری خوب،سهم بسزایی در اشتغال‌زایی و تأمین کالاهای سبد غذایی مردم دارند، تشکیل شده است.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: در این نشست،مدیران عامل و مسئولان فنی واحدهای تولیدی حاضر در جلسه به بیان توضیحاتی در خصوص گزارشات و شکایات مطرح شده پرداختند و اعضاء کمیته با بررسی دفاعیات،اخذ تعهد از این واحدهای تولیدی مبنی بر عدم تکرار تخلفات صورت گرفته،ضمن ارائه ارشادات لازم با عدم ارجاع پرونده واحدهای تولیدی که اقداماتی منطبق با قوانین و دستورالعمل های موجود انجام داده بودند،به مراجع قضایی موافقت کردند.