معدوم سازی اولین محموله ایمپلنت های خارج شده از بدن بیماران

اولین محموله ایمپلنت های خارج شده از بدن بیماران بستری در بیمارستان های تابعه استان خراسان رضوی به وزن تقریبی یک تن معدوم شد.

رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو با اشاره به اهداف طرح تحول نظام سلامت و تدوین دستورالعمل نحوه جمع آوری و معدوم سازی انواع ایمپلنت های خارج شده از بدن بیماران گفت: دستورالعمل نحوه جمع آوری،ضدعفونی و بسته بندی انواع ایمپلنت های خارج شده از بدن بیماران از جمله: ایمپلنت های ارتوپدی،ستون فقرات،جراحی فک ،صورت و.... به بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیمارستان های خیریه،نظامی ،انتظامی و تامین اجتماعی استان خراسان رضوی ارسال شده است.

دکتر علیرضا عطاران افزود: در راستای ارسال این دستورالعمل به مراکز درمانی،هر شش ماه ایمپلنت های خارج شده از بدن بیماران که به معاونت غذا و دارو تحویل شده با حضور نمایندگان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو،حراست،مدیریت مالی دانشگاه معدوم می گردد.

رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه هدف از تدوین و ارسال این دستورالعمل را:جمع آوری و معدوم سازی هرشش ماه یکبار ایمپلنت های خارج شده از بدن بیماران به منظور جلوگیری از انتقال عفونت،جلوگیری از احتمال ورود به بازار مصرف و استفاده مجدد از آن ها،کنترل اصالت و ایمنی سلامت آنان توسط کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو عنوان کرد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 1561