ماه گذشته: 12041

ابلاغ دستورالعمل اجرایی ثبت اقلام و فاکتورهای خرید ملزومات پزشکی به مراکز درمانی

در راستای تحقق اهداف طرح تحول سلامت،دستورالعمل نحوه ثبت ودرج اقلام وفاکتورهای خرید ملزومات پزشکی به بیمارستان های خصوصی ، خیریه  ، نظامی و انتظامی ابلاغ شد.

دکتر علیرضا عطاران،رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه با اشاره به طرح تحول نظام سلامت و اهداف این طرح گفت: دستورالعمل نحوه ثبت و درج ملزومات پزشکی در بیمارستان های غیردانشگاهی(خصوصی ، خیریه ، نظامی و انتظامی ) طی نامه ای ابلاغ و بر اساس این دستورالعمل، بیمارستان های مذکور بایستی به منظور نظارت بازرسان دانشگاه بر کیفیت،قیمت،تعداد و ..... ملزومات پزشکی مصرفی بیماران،طی فرمی نام شرکت سازنده ، تعداد ، نام برند و سایر مشخصات ملزومات پزشکی و یک نسخه از فاکتور را در پرونده بیماران ثبت و درج نمایند

رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و داروی دانشگاه، هدف از ابلاغ این دستورالعمل را تحقق یکی از اهداف طرح تحول نظام سلامت مبنی بر نظارت بر اصالت ، قیمت ، سلامت و ایمنی ملزومات پزشکی مصرفی برای بیماران عنوان و افزود: هدف متعالی طرح تحول نظام سلامت تامین ملزومات پزشکی توسط بیمارستان ها و قطع ارتباط بیمار با شرکت ها و واحدهای عرضه کننده ملزومات پزشکی است که بخشنامه مربوطه به بیمارستان های غیردانشگاهی ارسال و تاکنون بعضی از بیمارستان ها از جمله بیمارستان آریا متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی نسبت به عقد قرارداد باشرکت ها اقدام نموده اند.

دکتر علیرضا عطاران در پایان یادآور شد: کلیه موارد فوق از ابتدای اجرای طرح تحول نظام سلامت در کلیه بیمارستان های تابعه دانشگاه در حال انجام می باشد.