برگزاری گردهمایی معاونان و مديران غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشوری

نشست هم اندیشی معاونان و مديران غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 كشوري به میزبانی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد  برگزار شد .

گردهمایی يك روزه معاونان و مديران غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشوری با حضور نمایندگان سازمان غذا و دارو ، معاونان و مديران غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشكي بيرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور،گناباد،تربت حيدريه،تربت جام ،اسفراین به ميزباني معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد.

این نشست با خير مقدم معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و بیان اهدف تشکیل قطب هاي 11 گانه از جمله: استفاده از توانمندي هاي مناطق مختلف کشور ، ايجاد وحدت رويه در خصوص موارد مشترک دستورالعمل ها و ضوابط و ... آغاز شد.

دکتر محمدرضا صابری،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سهمی از مسئولیت کشور در تامین دارو ، غذای سالم و نظارت بر آنها بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد،اهداف برگزاری این همايش را : تعامل و ارتباط بيشتر و موثرتر بين دانشگاهها ، تبادل تجربيات و هم افزايي اطلاعات ، دستيابي به يك وحدت رويه در انجام امور به منظور عدم برداشت هاي متفاوت از آئين نامه ها و دستورالعمل ها ، بررسي و رفع مشکلات غذايي ، دارويي ، تجهيزات پزشکي و آزمايشگاه کنترل موادغذايي، آرايشي بهداشتي منطقه عنوان کرد.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری دومین نشست معاونان و مديران غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشوری در سال 95 و اشاره به جایگاه ویژه استان خراسان در تمرکز صنایع مهم ، حجم بالای زائرین و مجاورین بارگاه مقدس رضوی، به ارائه اهم اقدامات صورت گرفته در حوزه ها ی مختلف معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکي مشهد ازجمله: تشکيل کارگروه هاي مختلف ، عقد تفاهم نامه ها با سازمان هاي دخیل در امر غذا و دارو  و سایر اقدامات صورت گرفته در راستای حذف موازی کاری ها و ارائه هرچه بهتر خدمات به هموطنان پرداخت .

در ادامه این گردهمایی ضمن بررسی پیشنهادات دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 در حوزه های مختلف غذا،دارو،تجهیزات و ملزومات پزشکی،آزمایشگاه در خصوص مواردی چون : چگونگی اجرای برنامه عملیاتی مشترک ارسالی از سازمان غذا و دارو، چالش ها و ابهامات برنامه مذکور در حوزه های مختلف معاونت ها، سامانه ارزيابي عملکرد مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي، تشکيل ستاد اجراي برنامه عملياتي در دانشگاه ها و برآورد و اعلام اعتبارات مورد نياز اجراي برنامه از سوي مديران به ستاد مربوطه،  قيمت گذاري تجهیزات و ملزومات پزشکي، محاسبه قيمت ها بر اساس فهرست اداره کل، تشکيل کميته هاي دارو و تجهيزات در مراکز بهداشتي درماني، نگهداشت تجهيزات پزشکي، پايش تجهيزات سرمايه اي، سطح بندي اداره تجهيزات پزشکي دانشگاه ها ، واگذاري برخي از فعاليت هاي ستادي به قطب ها، سامانه HIX، نظارت بر شرکت های پخش دارو، توزیع و رفع کمبودهای دارویی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 ، نظارت بر عطاری ها و مکان های ورزشی، ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو، ارزيابي عملکرد آزمايشگاه هاي اعضاء قطب 9 توسط آزمايشگاه کنترل مواد غذايي، آرایشی و بهداشتي معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکي مشهد و ... توضيحاتي بیان کردند .

خاطر نشان می شود معاونان و مديران غذا و داروی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشوری دركارگروه هاي معاونان ، غذا، دارو، آزمايشگاه ، تجهيزات پزشکي  اين نشست حضور و در خصوص محورهای تعیین شده به بحث و تبادل نظر پرداختند و مقرر شد به منظور اجرای هرچه بهتر برنامه عملیاتی مشترک،یک دوره آموزشی از طرف سازمان غذا و دارو برگزار گردد.

نشست يك روزه معاونان و مديران غذا و دارو ی دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 9 کشوری با ارائه گزارش هر کارگروه ، جمع بندی نقطه نظرات و پيشنهادات در حوزه های مختلف و تعیین زمان برگزاری این جلسات با حضور مديران سازمان غذا و دارو در فصول مختلف سال به کار خود پایان داد .