ماه گذشته: 12041

تقدیر معاون غذا و داروی دانشگاه از اعضاء کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو

مراسم تقدیر و تشکر معاون غذا و داروی دانشگاه از اعضاء کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو به میزبانی معاونت غذا و دارو برگزار شد .

کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف بررسی نسخ و عملکرد پزشکان ، تعداد بیست و یک جلسه در سال 94 با حضور اعضاء این کمیته در محل سازمان نظام پزشکی برگزار که طی این جلسات، تعداد شصت و یک پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

در این مراسم،دکتر محمدرضا صابری، معاون غذا و داروی دانشگاه ضمن تقدیر از عملکرد اعضاء کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو در سال 94، به بیان توضیحاتی در خصوص نرم افزار جدید نسخه پرداز پرداخت .

در ادامه این مراسم، گزارشی از عملکرد کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو در سال 94 توسط دبیر این کمیته  ارائه و شاخص های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص تجویز آنتی بیوتیک ها ، داروهای تزریقی و سایر داروها اعلام شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه با اشاره به آمار عملکرد کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو در سال 94 ، اهم این شاخص ها را در 6 ماهه اول سال 94 بدین شرح عنوان کرد :

مجموع تعداد نسخه بررسی شده : 2733543

میانگین اقلام نسخه : 83/2

درصد بیماران دریافت کننده داروی تزریقی : 34 درصد

درصد بیماران دریافت کننده آنتی میکروبیال  : 35 درصد

درصد بیماران دریافت کننده کورتیکواستروییدها : 17 درصد

اولین داروی تجویز شده از نظر درصد بیماران دریافت کننده  : آمپول دگزامتازون

شایان ذکر است،در پایان این مراسم ، دکتر محمد رضا صابری با اهداء لوح و هدایا از اعضاء کمیته علمی تخصصی تجویز و مصرف منطقی دارو تقدیر و تشکر بعمل آورد.