برگزاری نشست کمیته پژوهش معاونت غذا و داروی دانشگاه

اولین نشست کمیته پژوهش معاونت غذا و داروی دانشگاه در سال جاری با حضور معاون غذا و دارو، مدیر پژوهشی دانشگاه، مدیران حوزه معاونت غذا و دارو، جمعی از اعضاء هیات علمی دانشکده داروسازی برگزار شد.

در این نشست ، درخصوص تعیین عناوین اولویت های تحقیقاتی HSR و اجرا در حوزه های معاونت غذا و دارو، برنامه های انگیزشی کارکنان حوزه معاونت غذا و دارو نسبت به انجام طرح های تحقیقاتی،تفاهم نامه همکاری آموزشی و پژوهشی با گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد، بحث و تبادل نظر گردید.

گفتنی است در این نشست مقرر شد، مدیران حوزهای معاونت غذا و دارو نسبت به ارائه لیست عناوین پژوهشی پیشنهادی مرتبط با حوزه خود،اقدام نمایند.