بررسی نحوه اجراء برنامه عملیاتی دانشگاه در حوزه معاونت غذا و دارو

در راستای نحوه اجرایی نمودن برنامه عملیاتی دانشگاه در حوزه معاونت غذا و دارو،نشستی با حضور دکتر غلامحسن خدایی مشاور و رئیس مرکز تحقیق و توسعه سیاست های دانشگاه، دکتر سید جواد حسینی مشاور ریاست و رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه،معاون غذا و دارو،مدیران حوزه های مختلف معاونت غذا و دارو در محل این معاونت برگزار شد.

در این نشست،نظر به تدوین و ابلاغ برنامه عملیاتی سال 1395 حوزه معاونت غذا و داروی دانشگاه بر اساس برنامه های سازمان عذا و دارو، در خصوص زیر ساخت ها و اعتبارات مورد نیاز ، بحث و تبادل نظر گردید و مقرر شد،پایش برنامه عملیاتی در حوزه معاونت غذا و دارو بصورت مستمر صورت پذیرد.