ماه گذشته: 12041

برگزاری نشست مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی با انجمن تولیدکنندگان فرآورده های همگن استان

در راستای اهداف سلامت محور معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد،دومین نشست مدیر و جمعی از کارشناسان حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی با حضور اعضاء هیات مدیره اتحادیه کمپوت و کنسرو استان،نمایندگانی از مدیران عامل و مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی کمپوت،کنسرو،رب استان در محل انجمن تولیدکنندگان فرآورده های همگن برگزار شد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با اشاره به شروع فصل تولید محصولاتی چون رب،کنسرو،کمپوت و حفظ سلامت مصرف کنندگان ، هدف از برگزاری این نشست را رعایت کامل دستورالعمل های سازمان غذا و دارو در راستای افزایش کیفیت تولیدات رب،کنسرو،کمپوت استان،تشکیل اتاق فکر،تعامل هر چه بیشتر معاونت غذا و داروی دانشگاه با اتحادیه کمپوت و کنسرو استان و صنایع تولیدی تحت پوشش این معاونت عنوان کرد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: نظر به اینکه در این فصل گاها واحدهای غیر مجاز و زیرزمینی شروع به فعالیت می کنند،طرح ضربتی تشدید نظارت بر فرآیند تولید و توزیع این محصولات در دستور کار مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی قرار گرفته و اقدامات قانونی در خصوص واحدهای متخلف و غیر مجاز صورت خواهد پذیرفت.

شایان ذکر است در این نشست، گزارشی از فعالیت های انجام شده توسط رئیس انجمن تولیدکنندگان رب،کنسرو،کمپوت استان ارائه،نقطه نظرات و پیشنهادات و چالش های فرآوری این صنعت بیان و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم اتخاذ گردید.