بازديدكنندگان
امروز: 310
ديروز:252
اين هفته: 752
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 7968
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

 

برگزاری مراسم طبیعت گردی و پیاده روی نشاط و سلامت توسط معاونت غذا و دارو

به مناسبت هفته سلامت،توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه مراسم طبیعت گردی و پیاده روی نشاط و سلامت،توزیع صبحانه سالم ،توزیع پمفلت نشانگرهای رنگی تغذیه ای،برگزاری مسابقه با محوریت دیابت و نشانگرهای رنگی تغذیه ای،سنجش سلامت در اتوبوس های مزین به شعار غلبه بر دیابت،برگزاری نمایشگاه سلامت در راستای گسترش فرهنگ انتخاب و مصرف صحیح فرآورده های غذایی سالم و ایمن و ... با حضور معاونین،مدیران  و کارکنان واحدهای مختلف دانشگاه در شهرک دانش و سلامت انجام شد.

در این مراسم،معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این مراسم،به راهبرد سلامت محور سازمان غذا و دارو از جمله:نصب چراغ راهنمای تغذیه بر روی فرآورده های غذایی،اصلاح معیارهای فنی و استانداردها،عمومی و سراسری کردن غنی سازی محصولات با ویتامین D  اشاره کرد و اظهار داشت : استفاده از روغن های اشباع همراه با ترانس های بالا موجب بروز بیماری های قلبی و عروقی و افزایش فشار خون می شود.

 دکتر محمدرضا صابری به نقش ورزش و تغذیه مناسب در پیشگیری از بیماری ها اشاره کرد و افزود : استفاده ازمیوه و سبزی یکی از مهمترین فاکتورها در سلامت افراد و پیشگیری از بروز بیماری های غیر واگیر است و به استفاده چندین نوبت در روز از این مواد غذایی توصیه می شود.

وی با بیان اینکه در حوزه بهداشت دو کار اساسی برای فرآورده‌های غذایی انجام می شود، گفت: اول حفظ بهداشت و ایمنی و دومین کار، بحث سلامت و سلامت‌محوری در این حوزه است.

معاون غذا و داروی دانشگاه ، با تشریح هرم غذایی و جایگاه هر یک از مواد غذایی در رژیم غذایی تاکید کرد: لبنیات که در جایگاه هشتم هرم غذایی قرار دارد باید به صورت کم چرب مصرف شود

وی با تاکید بر اجتناب از مصرف شیرهای سنتی اظهار داشت: بدترین نوع چربی، چربی موجود در شیر گاو است و استفاده از این محصولات نه تنها موجب سلامتی نمی شود بلکه بیشتر به سلامتی آسیب می رساند.

دکتر محمدرضا صابری افزود: شیرهای سنتی در زمان جوشیدن در منزل تمام پروتئین خود را از دست می دهند و  باید شهروندان از شیرها و محصولات لبنی پاستوریزه استفاده نمایند.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده در خصوص نشانگرهای رنگی تغذیه ای گفت : نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور اصلاح الگوی مصرف کننده و با هدف ارتقاء سلامت به عنوان یک راهنما بر روی محصولات مواد غذائی باید درج و کمک می کند  در زمان خرید یک محصول غذایی، در یک نگاه ارزیابی و انتخاب مناسب داشته باشیم.

وی افزود: در نشانگرهای رنگی تغذیه ای از رنگ های سبز، نارنجی و قرمز برا ی بیان چگالی پنج شاخص موثر در سلامتی شامل انرژی،قند،چربی،نمک،اسیدهای چرب ترانس استفاده شده است.

شایان ذکر است،در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از برچسب و محصولات دارای چراغ راهنمای تغذیه ای در راستای اجرا و فرهنگ سازی نشانگرهای رنگی تغذیه ای برپا شد.

همچنین، اتوبوس مزین به شعارغلبه بر دیابت که از ابتدای هفته سلامت در شهر مشهد فعال و به ارائه خدمات پرداخته نیز در این مراسم استقرار و ضمن آموزش و اطلاع رسانی در زمینه راهکارهای پیشگیری از دیابت، متقاضیان مورد غربالگری، قند و فشار خون قرار گرفتند.

در پایان این مراسم به قید قرعه به شرکت کنندگان جوایزی اهدا شد.


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.