نصب چراغ راهنمای سلامت بر روی تمامی محصولات غذایی در خراسان رضوی

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از نصب چراغ راهنمای سلامت بر روی تمامی محصولات غذایی و صنعتی در خراسان رضوی تا پایان سال جاری خبر داد.

دکتر محمد رضا صابری در همایش بزرگداشت هفته سلامت گفت: نصب چراغ راهنمای سلامت بر روی محصولات غذایی به منظور آگاهی و کمک به مصرف کنندگان برای شناسایی وی‍ژگیهای تغذیه ای به صورت ساده، شفاف و قابل درک و به منظور ارتقای سلامت جامعه در حال اجراست.

وی افزود: این طرح از سال 1394 در خراسان رضوی همزمان با کشور آغاز و تا پایان سال 1395 بر اساس تاکید وزیر بهداشت، تمام محصولات غذایی باید این برچسب را داشته باشند.

وی گفت: تاکنون 50 درصد از مواد غذایی در خراسان رضوی و کشور مجهز به برچسب چراغ راهنمای سلامت شده اند.

دکتر صابری تصریح کرد: در قالب چراغ راهنمای سلامت ارزش غذایی مواد غذایی به لحاظ انرژی ، قند، چربی، نمک، اسیدهای چرب ترانس مانند چراغ راهنما با سه رنگ سبز، نارنجی و قرمز مشخص شده است.

به گفته وی، رنگ قرمز، نارنجی و سبز به ترتیب نشان دهنده زیاد ، متوسط و اندک بودن پنج شاخص موثر در سلامتی شامل انرژی، قند،چربی، نمک و اسیدهای چرب ترانس در یک محصول غذایی می باشد.

در پایان این مراسم از نماد سلامتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با نامهای "سیب و سیبا" که  توسط دانش آموز آموزشگاه شاهد شهید چمران مشهد طراحی شده است ، رونمایی شد.