بازدید وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و رئیس سازمان غذا و دارو از غرفه معاونت غذا و دارو

وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی به همراه معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو در حاشیه همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت از غرفه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در نمایشگاه جانبی این همایش بازدید کرد.

در حاشیه همایش ملی اعطاء نشان ایمنی و سلامت که هم اکنون در محل سالن همایش های بین المللی صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حال برگزاری می باشد، وزیر بهداشت،درمان و آموزش پزشکی به همراه معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو از غرفه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد( دبیر قطب 9 کشوری ) در نمایشگاه جانبی این همایش بازدید کرد.