تقدیر معاون غذا و داروی دانشگاه از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو

دکتر محمدرضا صابری، معاون غذا و داروی دانشگاه از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو بعنوان یکی از برترین های حوزه روابط عمومی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور تقدیر به عمل آورد.

در راستای تقدیر دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در دومین گردهمایی مسئولان روابط عمومی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان یکی از برترین های حوزه روابط عمومی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ، در نشستی که با حضور معاون غذا و دارو ، مدیران حوزهای مختلف معاونت غذا و دارو و معاون مدیر روابط عمومی دانشگاه برگزار شد ، از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو با اهداء لوح و هدیه توسط معاون غذا و داروی دانشگاه تقدیر به عمل آمد.