برگزاری مراسم دید و بازدید نوروزی مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو

مراسم ديد و بازديد صميمانه نوروزي مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکي مشهد با کارکنان حوزه های مختلف این معاونت برگزار شد.

به مناسبت ایام فرخنده نوروز، مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه ، با حضور در بین پرسنل این معاونت ضمن تبريک سال جديد ، از زحمات و تلاش های بی وقفه پرسنل در طول سال گذشته که منجر به  رشد و شکوفائی در تمام زمینه های مربوطه شده، تقدیر و تشکر کرد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده ، با اشاره به اهداف معاونت غذا و دارو در خصوص خدمات سلامت،از پرسنل این معاونت خواست تا با خلاقیت و نوآوری درارائه بالاترین سطح خدمات در راستای وظایف خود اقدام نمایند.

در پایان این مراسم،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، با اهداء هدایایی موفقيت روزافزون پرسنل معاونت غذا و دارو را در سايه تلاش و پشتکار آرزو کرد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 760