توصیه هاي غذايي و دارويي در پيک نوروزي دانش آموزان مقطع ابتدایی استان خراسان رضوي

معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکي مشهد طبق هماهنگي هاي لازم با اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوي، پيک نوروزي سال 1395 دانش آموزان مقطع ابتدایی (دوره اول و دوم) استان را با توصيه هاي غذايي و دارويي همراه کرد.

مدير اجرایی معاونت غذا و دارو در خصوص اهداف اجراي اين طرح گفت: از آنجا که دانش آموزان نقش عمده ای در توسعه و ساخت آینده کشور دارند بنابراین توجه و دقت در حفظ و ارتقاء سطح سلامت آنان مهم بوده و با توجه به تعداد زیاد دانش آموزان و امکان انتقال پیام های سلامتي از طریق آنان به خانواده و جامعه، افزايش آگاهي دانش آموزان در زمينه غذا و دارو گامي مؤثر در حفظ سلامت جامعه خواهد بود.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده، اطلاعات درج شده در پيک نوروزي را شامل توصيه هاي غذايي، دارويي، معرفي نشانگرهای رنگی تغذیه ای و  مجوزهاي بهداشتي عنوان کرد.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 907