برگزاری مراسم تبریک سال نو در معاونت غذا و دارو دانشگاه

مراسم تبریک سال نو با حضور معاون غذاودارو و مدیر اجرایی معاونت غذا و دارو دانشگاه در حوزه های مختلف این معاونت برگزار شد .

در آستانه سال جدید ، معاون غذا و دارو  و مدیر اجرایی معاونت غذا و دارو  با حضور در روابط عمومی دانشگاه و مدیریت های نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی،مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر،اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی،اداره تحقیق و توسعه،آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی و سایر واحدهای این معاونت، ضمن تبریک آغاز سال نو ، با اهداء شاخه گلی از زحمات کارکنان دانشگاه و بویزه معاونت غذا و دارو تقدیر بعمل آورد.

دکتر محمدرضا صابری با اشاره به اینکه کارمندان نقش کلیدی در سازمانها ايفا ميکنند خاطر نشان کرد: اهداف و موفقیت هر سازمان  ازطریق وحدت و همدلی میان کارکنان محقق خواهد شد .

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 761