ماه گذشته: 12041

انعکاس عملکرد معاونت غذا و داروی دانشگاه در رسانه ملی

اقدامات معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه نظارت بر داروخانه ها، در رسانه ملی منعکس شد.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، اقدامات و فعالیت های صورت گرفته درحوزه نظارت بر داروخانه های تحت پوشش معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد را از طریق سیمای خراسان رضوی و در برنامه اشاره بصورت زنده به اطلاع شهروندان رساند .

دکتر محمدرضا صابری با حضور در برنامه زنده اشاره، به تشریح عملکرد و اقدامات این معاونت در حوزه نظارت بر داروخانه ها ، برنامه های در دست اقدام سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص طرح تحول نظام سلامت در حوزه دارو پرداخت و به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

شایان ذکر است معاون غذا و دارو و مدیران حوزه های مختلف این معاونت بر اساس برنامه ریزی های انجام شده و استقبال صدا و سیما از اینگونه برنامه ها و با هماهنگی روابط عمومی دانشگاه به منظور افزایش آگاهی های افراد جامعه در حوزه سلامت ، در برنامه های زنده رادیویی ، تلویزیونی و مصاحبه های مختلف اصحاب رسانه مشارکت می نمایند .