ماه گذشته: 12041
آغاز طرح اجرایی بسيج سلامت نوروزي در معاونت غذا و دارو دانشگاه

طرح تشديد نظارت بر فرآيند توليد و توزيع محصولات غذایی، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و برخورد قاطع با واحدهای متخلف در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به اجرا ء در آمد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی  معاونت غذا و دارو ، با اعلام به اجرا درآمدن طرح بسج سلامت نوروزی گفت : این طرح از ابتدای اسفند ماه سال جاری در این معاونت ،آغاز و تا نيمه فروردين سال آینده ادامه خواهد داشت .

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد : بر اساس این طرح کارشناسان نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي بر فعالیت واحدهاي توليدي مواد غذایی، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي نظارت بيشتري خواهند داشت.

وی در ادامه درخصوص اهداف اجراء طرح بسیج سلامت نوروزی افزود: در راستای حفظ سلامت شهروندان، و زائران حرم مطهر رضوی ، طرح ضربتي نظارت بر فرآيند توليد در این مدیریت به اجراء در آمده و تيم هاي بازرسي در سه شيفت کاري در بازه های زماني تعيين شده از مراکز توليد و توزيع موادغذايي بازديد فني و بهداشتي به عمل آورده و اقدامات قانوني در خصوص واحدهاي متخلف و غيرمجاز انجام خواهد شد.

وی درخصوص بازرسی های مشترک معاونت غذا و دارو و معاونت بهداشتی دانشگاه خاطر نشان کرد : بازديدهاي مشترک کارشناسان حوزه های  نظارت بر موادغذايي، آشاميدني ، آرایشی معاونت غذا و دارو و کارشناسان بهداشت محيط از انبارهاي نگهداري مواد غذايي، آشاميدني نیز از ابتدای اسفند ماه سال جاری آغاز و اقدامات قانوني لازم در خصوص محصولات غيرمجاز و نامنطبق با قوانین و استانداردهای موجود صورت خواهد پذیرفت .