تقدیر معاون وزیر از معاون غذا و دارو و مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه

دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو در دومین گردهمایی مسئولان روابط عمومی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور از معاون غذا و دارو و مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ،تقدیر به عمل آورد.

در دومین گردهمایی مسئولان روابط عمومی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور که با حضور دکتر رسول دیناروند، معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو و مدیران حوزه های مختلف این سازمان برگزار شد، از دکتر محمدرضا صابری معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دلیل رسمیت دادن به روابط عمومی، استفاده از پتانسیل های روابط عمومی، تشویق و ترغیب و ارتباط با رسانه ها با اهداء لوح تقدیر شد.

همچنین در این مراسم از مسئول روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد بعنوان یکی از برترین های حوزه روابط عمومی معاونت های غذا و داروی دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور با اهداء لوح تقدیر به عمل آمد.