بازديدكنندگان
امروز: 385
ديروز:252
اين هفته: 827
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8043
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي
برگزاری نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی در معاونت غذا و دارو

سومین نشست کمیته استانی هماهنگی و اجرای سیستم های ایمنی مواد غذایی(F.S.M.S)  در سال 94، با حضور مدير امور استان هاي سازمان غذا و دارو، اعضاء هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي مشهد و دانشگاه فردوسي ، انجمن مديران صنايع غذايي، مدیر و جمعی از کارشناسان حوزه مديريت نظارت بر مواد غذایی ،آرایشی و بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد .

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده ، بيان مشکلات موجود در اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي،ارائه راهکارهايي جهت اجراي کارا و مؤثر سيستم هاي ايمني در واحدهاي توليدي، مميزي واحدهای تولیدی متقاضي استفاده از لوگوي سيستم هاي ايمني مواد غذايي (HACCP,ISO22000) را از جمله اهداف این نشست عنوان کرد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه گفت: نظر به اهمیت ارتقاء سطح ایمنی مواد غذایی، انجام کنترل های به موقع و دقیق تر در واحدهای تولیدی، اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي در این واحدها از الویت های معاونت غذا و دارو دانشگاه می باشد.

وی ضمن تشویق واحدهای تولیدی و کارگاهی به استقرار سيستم هاي ايمني مواد غذايي،تاکید کرد : واحدهاي توليدی بدون تأييديه این کميته استاني مجاز به درج لوگوي ايمني مواد غذايي (HACCP.ISO22000) بر روي برچسب محصولات خود نمي باشند.

شایان ذکر است، این نشست با بررسی و ممیزی درخواست واحدهای تولیدی متقاضی درج لگوی سیستم های ایمنی مواد غذایی به کار خود پایان داد.


 روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.