بازديدكنندگان
امروز: 363
ديروز:252
اين هفته: 805
هفته‌ي گذشته: 3334
اين ماه: 8021
ماه گذشته: 12041
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي
اجرای طرح کلان بررسی آلاینده ها و تقلبات زعفران در معاونت غذا و دارو دانشگاه

طرح کلان ملی بررسی آلاینده ها و تقلبات زعفران توسط آزمایشگاه کنترل مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل سازمان غذا و دارو ، مدیر روابط عمومی سازمان غذا و دارو ، معاون غذا و دارو و مدیران حوزه های معاونت غذا و دارو دانشگاه مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر محمدرضا صابری با ابراز خرسندی از واگذاری اجرای طرح کلان ملی بررسی آلاینده ها و تقلبات زعفران توسط سازمان غذا و دارو به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : نظر به اینکه در حال حاضر استان خراسان مهم ترین مرکز تولید زعفران در کشور و حتی در سطح جهانی می باشد و با توجه به اینکه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان قطب بررسی آلاینده ها و تقلبات زعفران و ادویه در سطح کشور انتخاب گردیده ، طرح کلان ملی بررسی تقلبات زعفران در سطح کشور به این معاونت واگذار شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه ، ارتقاء سلامت و کاهش آلاینده ها در سبد غذایی مردم را از جمله اهداف اجرای این طرح برشمرد و اظهار داشت: اجرای این طرح کاری است چند بخشی که همکاری وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی،وزارت جهاد کشاورزی و سایر سازمان ها و ارگان های دخیل در امر سلامت را می طلبد.

وی با اشاره به اینکه زعفران جایگاه ویژه ای در صادرات مواد غیر نفتی کشور به خود اختصاص داده ، افزود: زعفران محصولی  استراتژیک و گران  قیمت است و انجام تقلبات در حوزه های مختلف از جمله صادرات ، مارا با چالش های جدی روبرو می کند لذا باید راهکارهایی جهت تست های سریع و دقیق تشخیص تقلبات در این محصول ارائه تا مشکل تقلبات در این محصول را مرتفع سازد.

دکتر صابری در ادامه اظهار داشت: از آنجا که کشاورزی این محصول کاملا سنتی بوده، لذا ما را با چالش بار میکروبی این محصول مواجه می سازد و این مقوله ، ورود و نظارت همه جانبه سازمان جهاد کشاورزی را خواستار است تا با تغییر فرآیندهای سنتی کاشت،داشت،برداشت،انبارش و ... محصول زعفران، این فرآیندها استانداردسازی شده و محصولی سالم و بهداشتی بدست آید.

معاون غذا و دارو دانشگاه در پایان با اشاره به اینکه بایستی به محصولات بر پایه زعفران تنوع بخشید، خاطر نشان کرد: زعفران بعنوان یکی از کالاهای استراتژیک صادراتی کشور،ارزش افزوده بالایی ایجاد میکند لذا با توجه به سیاست های ملی حفظ این ارزش افزوده در داخل کشور، وزارت بهداشت به منظور جلوگیری از خام فروشی این محصول، نظارت هایی دقیق و همه جانبه در راستای جلوگیری از تقلبات در محصول زعفران را اعمال خواهد کرد.

 

روابط عمومي معاونت غذا و دارو

دانشگاه علوم پزشکي مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.