برگزاري گردهمایی معاونين و مديران غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 3 كشوري

نشست هم اندیشی معاونين و مديران غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 3 كشوري به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد .

گردهمایی يك روزه معاونين و مديران غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 3 کشوری با حضور مدیر امور استان های سازمان غذا و دارو و همچنین نمایندگان اداره کل غذا،دارو،آزمایشگاه،تجهیزات و ملزومات پزشکی و دانشگاه ها / دانشکده های علوم پزشكي بيرجند،بجنورد،سبزوار،نیشابور ،گناباد،تربت حيدريه،تربت جام ،اسفراین و به ميزباني معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشكي مشهد برگزار شد.

این نشست با خير مقدم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به حاضرين و بیان اهداف تشکیل قطب هاي 11 گانه آغازشد.

دکتر صابری با بیان اینکه سهمی از مسئولیت کشور در تامین دارو ، غذای سالم و نظارت بر آنها بر عهده معاونت های غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور می باشد،اهداف برگزاری این همايش را : تعامل و ارتباط بيشتر و موثرتر بين دانشگاهها ، تبادل تجربيات و هم افزايي اطلاعات ، دستيابي به يك وحدت رويه در انجام امور به منظور عدم برداشتهاي متفاوت از آئين نامه ها و دستورالعملها ، بررسي و رفع مشکلات غذايي ، دارويي ، تجهيزات پزشکي و آزمايشگاه کنترل موادغذايي، آرايشي بهداشتي منطقه عنوان کرد.

دکتر اسماعیل زاده یکی از اهداف انجام این  نشست را ، یکسان سازی ارائه خدمات در حوزه های مختلف معاونت های غذا و دارو دانشگاههای قطب 3 کشوری و خدمت رسانی هرچه بهتر و مفیدتر به هموطنان عزیز عنوان کرد .

مدير محترم امور استان هاي سازمان غذا و دارو ضمن تشکر از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاري سومین گردهمایی معاونين و مديران غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 3 كشوري در سال 94، هدف از تشکيل قطب هاي 11 گانه را استفاده از توانمندي هاي مناطق مختلف کشور ، ايجاد وحدت رويه در خصوص موارد مشترک ، دستورالعمل ها و ضوابط عنوان کرد.

وی با ابراز خرسندی از برگزاری این نشست و اشاره به جایگاه ویژه استان خراسان در تمرکز صنایع مهم ، حجم بالای زائرین و مجاورین بارگاه مقدس رضوی، از اقدامات مهم صورت گرفته در حوزه ها ی مختلف معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد ازجمله: تشکيل کارگروه هاي مختلف ، عقد تفاهم نامه ها با سازمان هاي دخیل در امر غذا و دارو  و سایر اقدامات صورت گرفته در راستای حذف موازی کاری ها و ارائه هرچه بهتر خدمات به هموطنان قدرداني نمود .

مهندس عباس مهدیزاده ضمن اشاره به شاخص های ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو گفت : در راستای ارزیابی و رتبه بندی معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، شاخص های ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو تدوین و  نمایندگان اداره کل غذا ، دارو ، آزمایشگاه ، تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با حضور در معاونت های غذا و دارو سراسر کشور، این چک لیست ها را تکمیل و ارزشیابی صورت خواهد پذیرفت.

نمایندگان اداره کل غذا،داو،آزمایشگاه، تجهیزات و ملزومات پزشکی نیز ضمن تشکر از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از برگزاری این گردهمایی ، ضمن ارائه پیشنهادات در حوزه های مختلف در خصوص مواردی چون : قيمت گذاري تجهیزات و ملزومات پزشکي، محاسبه قيمت ها بر اساس فهرست اداره کل، تشکيل کميته هاي دارو و تجهيزات در مراکز بهداشتي درماني، نگهداشت تجهيزات پزشکي،  تهيه دستورالعمل برق بيمارستاني، پايش تجهيزات سرمايه اي، سطح بندي اداره تجهيزات پزشکي دانشگاه ها ، واگذاري برخي از فعاليت هاي ستادي به قطب ها، ارزيابي عملکرد آزمايشگاه هاي اعضاء قطب 3 توسط آزمايشگاه کنترل مواد غذايي، آرایشی وبهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي مشهد و ... توضيحاتي بیان کردند .

خاطر نشان می شود معاونين و مديران غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 3 کشوری دركارگروه هاي معاونین ، غذا، دارو، آزمايشگاه ، تجهيزات پزشکي  اين نشست حضور و در خصوص محورهای تعیین شده به بحث و تبادل نظر پرداختند.

نشست يك روزه معاونين و مديران غذا و دارو دانشگاه ها/دانشکده های علوم پزشکی قطب 3 کشوری با ارائه گزارش هر کارگروه ، جمع بندی نقطه نظرات و پيشنهادات در حوزه های مختلف و تعیین زمان برگزاری این جلسات با حضور مديران سازمان غذا و دارو در فصول مختلف سال،به کار خود پایان داد .