ماه گذشته: 12041
برگزاری نشست کارگروه تخصصی مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی استان در معاونت غذا و دارو

نشست کارگروه تخصصی مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی استان به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی، نشست کارگروه تخصصی مبارزه با قاچاق تجهیزات پزشکی استان با حضور معاون غذا و دارو ، مدیران حوزه های معاونت غذا و دارو ، رئیس و کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق استان و نمایندگان ارگان ها و سازمان های مختلف از جمله: تعزیرات حکومتی، پلیس مبارزه با قاچاق، گمرک استان، سازمان صنعت، معدن و تجارت، سازمان اطلاعات، سازمان حمل و نقل استان در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری با اشاره به ابعاد مختلف اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای دولتی ، از برگزاری این نشست ابراز خرسندی نمود و خواستار همکاری همه جانبه اعضاء کارگروه در زمینه اصلاح روالهای گذشته ارایه خدمات ، اصلاح فرایندها وهمچنین همکاری در زمینه نظارت برکیفیت بیش از پیش تجهیزات وملزومات پزشکی مورداستفاده بانازلترین مبلغ ممکن جهت بیماران و بیمارستانها شد.

رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه، ضمن بیان اهداف برگزاری این نشست به ارائه گزارشی از عملکرد یکساله اداره تجهیزات وملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو پرداخت.

دکتر علیرضا عطاران با اشاره به اجراء طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای دولتی ، در خصوص مقوله نظارتی وکنترلی دانشگاه در زمینه تجهیزات وملزومات مصرفی، مواردی را خاطر نشان کرد.

وی بحث و تبادل نظر در خصوص مواردی چون: نحوه اطلاع رسانی ها در راستای افزایش سطح آگاهی های عمومی ، برگزاری دوره های آموزشی در زمینه شناخت تجهیزات و ملزومات پزشکی و قوانین مربوطه توسط معاونت غذا و دارو ، معرفی واحدهای صنفی متخلف به تعزیرات حکومتی ، الزام ثبت نام اصناف و شرکت های توزیعی در سایت توزیع کنندگان و انجام گشت های مشترک توسط اعضاء کارگروه به منظور نظارت هرچه بیشتر بر بازارهای تجهیزات و ملزومات پزشکی را از جمله مباحث بیان شده در این نشست عنوان کرد.