ماه گذشته: 12041

برگزاری نشست هم اندیشی معاون و مدیران حوزه معاونت غذا و دارو با ریاست دانشگاه

با حضور رئیس دانشگاه ،جلسه کمیته راهبردی معاونت غذا و دارو برگزار شد.

در راستای سلسله جلسات کمیته راهبردی معاونت غذا و دارو دانشگاه ،نشست صمیمانه وتبادل نظر معاون و مدیران حوزه های این معاونت با ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در محل معاونت غذا و دارو برگزار گردید.

در این نشست،دکترصابری ضمن خیر مقدم و تشکر از حضور ریاست دانشگاه در جلسه کمیته راهبردی معاونت غذا و دارو، به معرفی و ارائه گزارشی از فعالیت های حوزه های مختلف این معاونت پرداخت.

معاون غذا و دارو با اشاره به نحوه انتخاب و معرفی واحدهای تولیدی برتر در روز جهانی غذا تصریح کرد: در حوزه مدیریت نظارت برموادغذایی،آرایشی و بهداشتی بطور متوسط تعداد 4 بازدید در سال از هر واحد تولیدی انجام و نمونه برداری ها جهت انجام آزمونهای مربوط به هر فرآورده به آزمایشگاه کنترل موادغذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت ارسال می گردد.

وی تجهیز آزمایشگاه های دارو و بیوتیک را از جمله فعالیت های در دست اقدام معاونت غذا و دارو عنوان کرد.

دکتر مصطفی مهرابی، ریاست دانشگاه نیز  بر پیگیری جدی در مورد تخلفات تاکید و عنوان کرد: هزینه تخلفات می بایست سنگین باشد.

از دیگر مباحث مطرح شده در این نشست، می توان به تامین اعتبار بیمارستان ها بعنوان مهم ترین چالش در حوزه دارویی معاونت، داروهای مخدر ، عطاری ها ،داروهای بیمارستانی و پیگیری تخلفات مربوطه ، موضوع DUE ، نظارت بر صنوف تجهیزات پزشکی ، کشف محموله های قاچاق تجهیزات و ملزومات پزشکی در بیمارستانها ، اصلاح سیستم نرم افزاری کارپردازی و خرید تجهیزات و ملزومات پزشکی  اشاره کرد.