استفاده از ظرفیت رسانه ملی در راستای ارتقاء آگاهی های عمومی افراد جامعه در حوزه سلامت

نشست صمیمانه مدير نظارت برمواد غذايي،آرایشی و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه با مسئولين مرکز صدا وسيما در محل مرکز صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار شد.

دکتر علی اصغر اسماعیل زاده هدف از برگزاری این نشست را، استفاده از ظرفیت صدا و سیما در راستای ارتقاء آگاهی های عموم افراد جامعه در زمینه سلامت جسمی ، روانی ، معنوی و اجتماعی عنوان کرد و افزود: این جلسه ای در محل مرکز صدا و سیمای خراسان رضوی با حضور قائم مقام ریاست سازمان، مشاور سلامت سازمان ، مدیر و کارشناسان حوزه نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ، مديران حوزه معاونت بهداشتی دانشگاه و جمعی از اساتید محترم دانشکده بهداشت برگزار شد.

وی همچنین در خصوص لزوم اطلاع رسانی به مصرف کنندگان در رابطه با برچسب محصولات غذایی،آرایشی و بهداشتی و اطلاعات تغذیه ای درج شده بر روی آن شامل جدول ارزش تغذیه ای ، چراغ راهنمای تغذیه ای از طریق ساخت برنامه های تلویزیونی ارائه و همچنین در خصوص موضوع عدم تبلیغ کالاهای آسیب رسان از طریق رسانه های عمومی تاکید کرد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه تصریح کرد: درحاشیه نشست، جلساتی با حضور تهیه کنندگان برنامه های صدا و سیما به منظور پيگيري پيشنهادات مطروحه و ساخت برنامه هایی در زمینه آشنايي هر چه بيشتر مردم با مباحث بهداشتي برگزار گردد.