کاهش 13 درصدی ارزبری در حوزه ملزومات پزشکی،از دیگر مزایای اجرای طرح تحول نظام سلامت

مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات وملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در مشهد،از کاهش 30 درصدی قیمت دارو و ملزومات پزشکی همگام با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور خبر داد.

مهندس حسین صفوی گفت: کاهش 13 درصدی ارزبری در حوزه ملزومات پزشکی بویژه کالاهای پزشکی پر مصرف از دیگر مزایای اجرای طرح تحول نظام سلامت بوده است.

وی خاطر نشان کرد: نیاز سنجی در حوزه تجهیزات سرمایه ای، خرید درست و توجه به کیفیت دستگاهها و نگهداشت آن از اقداماتی است که همگام با اجرای طرح تحول نظام سلامت با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی کشور دنبال می شود.

صفوی تاکید کرد: نگهداشت تجهیزات پزشکی و تمهیدات مربوطه در این زمینه از موضوعاتی است که مدیران این حوزه در سطح دانشگاههای علوم پزشکی کشور باید بدان توجه کافی داشته باشند.

مدیرکل نظارت و ارزیابی تجهیزات وملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو در ادامه با اشاره به چالش های پیش روی این حوزه گفت: در حال حاضر با وجود حجم کاری بسیار زیاد در حوزه تجهیزات پزشکی از نظر نیروی انسانی مورد نیاز چه به لحاظ تخصص و یا تعداد با مشکلاتی عدیده ای مواجه هستیم.

وی دریافت حق فنی متناسب با فعالیت ها و اقدامات را از خواسته های کارشناسان تجهیزات پزشکی عنوان کرد و افزود: این موضوع با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مکاتبه شده است.

صفوی با اشاره به ساماندهی و توزیع ملزومات پزشکی در کشور گفت: در حال حاضر 500 شرکت و موسسه تجهیزات پزشکی دارای مجوز و شناسنامه هستند.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 3006