نشست خبری کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو برگزار گردید

کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی ، کیفیت در تجویز و مصرف داروها ، آبان ماه امسال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

نشست خبری کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه و دبیر اجرایی کنگره ، دیبر علمی ، مدیران حوزه های معاونت غذا و دارو و جمعی از اصحاب رسانه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

دکتر محمدرضا صابری دبیر اجرایی کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو ضمن تشکر از حضور اصحاب رسانه در این نشست خبری، افتتاحیه این کنگره را 13 آبان ماه اعلام و اظهار داشت: کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو 13 لغایت 15 آبان ماه سال جاری، طی سه روز به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار می شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه جلسات هماهنگی،بررسی کارشناسی و تخصصی همایش با حضور اعضاء کمیته علمی و اجرایی به مدت یک سال در محل دبیرخانه این همایش در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شده ،تصریح کرد: طی این سه روز ،کنگره میزبان بیش از 400 نفر از متخصصین،پزشکان،داروسازان و حرفه های وابسته به پزشکی خواهد بود.

وی همچنین از حضور دکتر رسول دیناروند معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو و دیگر مقامات وزارتی ، سایر متخصصین و همچنین 2 سخنران از کشورهای آمریکا و هلند در این کنگره خبر داد.

دبیر اجرایی کنگره،ترویج و تبلیغ فرهنگ منطقی کردن مصرف دارو ، اصلاح رفتار تجویزهای دارویی پزشکان را از جمله اهداف اصلی برگزاری کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو عنوان کرد.

دکتر محمدرضا صابری با اشاره به دارا بودن امتیاز بازآموزی کنگره گفت: در حال حاضر بالغ بر 80 نفر علاقه مند شرکت در کنگره ، مازاد بر ظرفیت داریم و ابراز امیدواری کرد که پیش بینی های لازم در این خصوص صورت خواهد پذیرفت.