تمدید مهلت ارسال مقالات کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو

کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی ، کیفیت در تجویز و مصرف داروها ، آبان ماه امسال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو 13 لغایت 15 آبان ماه سال جاری طی سه روز به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد و با محورهايی از جمله :کارآزمایی بالینی ، ایمنی تجویز و مصرف دارو ، ارزیابی تجویز و مصرف دارو ، اقتصاد تجویز دارو ، فارماکوکینتیک بالینی ، اپیدمیولوژی تجویز و مصرف دارو ، فارماکوویژیلانس ، درمانهای دارویی جدید بیماریها برگزار می شود.

دکتر محمدرضا صابری با تاکيد بر اينکه برگزاري اين کنگره ،بازتابي از توانمندي های دانشگاه علوم پزشکي مشهد در زمينه تجویز و مصرف منطقی دارو خواهد بود عنوان کرد: در کنگره حاضر تلاش خواهد شد آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی ، کیفیت در تجویز و مصرف داروها ارایه و مورد بررسی قرار گیرد.

وی خاطر نشان کرد : نظر به استقبال پژوهشگران،محققان،اعضاء هیئت علمی دانشگاهها و صاحبنظران از این کنگره ، مهلت ارسال مقالات تا هفتم مهر ماه سال جاری تمدید و علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سايت همايش به نشاني http://cong-rud.mums.ac.ir مراجعه نمایند.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 2990