ماه گذشته: 12041

نشست معاونت غذا و دارو با اتحادیه صنف فروشندگان کالاهای ارتوپدی، اسپاین،قلبی وچشمی

نشست مشترک کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی با اعضا اتحادیه صنف فروشندگان کالاهای ارتوپدی نشست کارشناسان اداره تجهیزات پزشکی با اعضا اتحادیه صنف فروشندگان کالاهای ارتوپدی،اسپاین،قلبی،چشمی

برگزاری نشست مشترک کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اعضا اتحادیه صنف فروشندگان کالاهای ارتوپدی،اسپاین، قلبی وچشمی

در سال مزین به شعارهمدلی وهمزبانی دولت وملت،نشست مشترک کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه با اعضاء اتحادیه صنف فروشندگان کالاهای ارتوپدی،اسپاین، قلبی و چشمی با هدف تفاهم وتبادل نظر برگزار گردید.

رئیس اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه، ضمن بیان اهداف برگزاری این نشست به ارائه گزارشی از عملکرد یکساله اداره تجهیزات وملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو پرداخت.

دکتر علیرضا عطاران با اشاره به اجراء طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای دولتی ، در خصوص مقوله نظارتی وکنترلی دانشگاه در زمینه تجهیزات وملزومات مصرفی، مواردی را خاطر نشان کرد.

وی بحث و تبادل نظر در خصوص مواردی چون:قوانین ودستورالعملهای تجهیزات وملزومات پزشکی،مرور قانون نظام صنفی کشور،ضوابط فاکتور وپیش فاکتور،اعلام وابلاغ نامه معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در مورد یکنواختی قیمت تجهیزات وملزومات در تمام بیمارستانهای دانشگاهی وغیر دانشگاهی (خصوصی،خیریه،تامین اجتماعی و...)وعدم ارجاع بیماران به بیرون از بیمارستان جهت تهیه دارووملزومات پزشکی،الزام شرکتهای توزیعی به اخذ پروانه کسب از اتحادیه،طرح ثبت کلیه واحدها وشرکتهای توزیعی وعرضه کننده تجهیزات وملزومات پزشکی،مرور بخشنامه نحوه واردات،توزیع،خرید وفروش کالاهای مشمول طرح ثبت،اقدامات دانشگاه درمورد مدیریت هزینه وپرداخت مطالبات شرکتهای طرف قرارداد،پیگیری استفاده از تجربیات موفق اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانهای غیر دانشگاهی،کنترل و نظارت تجهیزات وملزومات پزشکی مصرفی بیمارستانهای غیر دانشگاهی  را از جمله مباحث بیان شده در این نشست عنوان کرد.

نشست مشترک کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی با اعضا اتحادیه صنف فروشندگان کالاهای ارتوپدی، اسپاین،قلبی وچشمی