ماه گذشته: 12041

پایان شهریور،آخرین مهلت ارسال مقالات کنگره بين المللي تجويز و مصرف منطقي دارو

کنگره بين المللي کيفيت،ايمني،تجويز و مصرف منطقي دارو  تمدید مهلت ارسال مقالات کنگره بين المللي کيفيت،ايمني،تجويز و مصرف منطقي دارو

مهلت ارسال مقالات کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويز و مصرف منطقي دارو تا پایان شهریورماه تمدید گردید .

دبیر علمی کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويزومصرف منطقي دارو اظهار داشت : با توجه به استقبال پژوهشگران،محققان،اعضاء هیئت علمی دانشگاهها و صاحبنظران از این کنگره ، مهلت ارسال مقالات تا پایان شهریور ماه سال جاری تمدید گردید .

دکترامیرهوشنگ محمدپور با اشاره به اینکه کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويز و مصرف منطقي دارو 13 لغایت 15 آبان ماه سال جاری طی سه روز به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می شود عنوان کرد : این کنگره با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی وکیفیت در تجویز، مصرف داروها برگزار خواهد شد.

وی  کارآزمایی بالینی ، ایمنی تجویز و مصرف دارو ، ارزیابی تجویز و مصرف دارو ، اقتصاد تجویز دارو ، فارماکوکینتیک بالینی ، اپیدمیولوژی تجویز و مصرف دارو ، فارماکوویژیلانس ، درمانهای دارویی جدید بیماریها را از جمله محورهای این کنگره برشمرد.

دبیر علمی این کنگره خاطر نشان کرد: علاقمندان تا 31 شهریور ماه مهلت دارند مقالات خود را در محورهاي اعلام شده ، به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-rud.mums.ac.ir ارسال نمایند.

کنگره بين المللي کيفيت،ايمني،تجويز و مصرف منطقي دارو