ماه گذشته: 12041

جایگاه دوم نیشابور در صنعت غذایی شرق کشور

تامین داروهای کمیاب، مشکل اصلی دارویی در سطح شهرستان‌ها

نیشابور در جایگاه دوم صنعت غذایی شرق کشور

حضور معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مراسم تودیع و معارفه معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور

دکتر محمدرضا صابری در مراسم تودیع و معارفه معاون غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور با اشاره به اشکال مختلفی که در نحوه توزیع دارو در کشور وجود دارد گفت : سازمان غذا و دارو در حال اعمال تغییرات در نحوه توزیع دارو می باشد.

دکتر صابری با اشاره به جایگاه ویژه نیشابور در تولید غذای فراوری شده در سطح استان، افزود : محصولات تولیدی درنیشابور، بازار وسیعی را درشهر مقدس مشهد به خود تخصیص داده به همین خاطر اگر در مبدا شهرستان ، نظارت وسیع‌ و لازم صورت پذیرد نظارت در سطح عرضه، راحت‌تر است.

وی با اشاره به اینکه غذا باید ارزش‌های سلامتی را در ما ایجاد کند، یادآور شد: متاسفانه سهم غذای صنعتی در سبد غذایی مردم حتی در مناطق روستایی روز به روز بیشتر می‌شود.

در این جلسه سرپرست دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نيشابور به‌  جهت استقرار 120 واحد بزرگ توليدي صنايع غذايي در جايگاه دوم صنعت غذايي مشرق کشور قرار دارد که محصولات توليدي آن به کشورهاي خارجي از جمله کشورهاي اروپايي صادر مي‌شود.

دکتر عظيمي نژاد تأکيد کرد: تعداد کارخانجات مواد غذايي نيشابور از 12 مرکز استان کشور بالاتر است که حاکی از شايستگي اين شهرستان براي توسعه کمي و کيفي داشته و اين موضوع وظيفه ما را در نظارت بر توليدات اين صنعت به‌منظور کيفيت‌بخشي به محصولات و تضمين توليد غذاي سالم، سنگين‌تر مي‌کند.

در اين جلسه از زحمات دکتر حسيني معاون غذا و دارو سابق دانشکده علوم پزشکی نیشابور تقدير و دکتر مجيد شادکام، با سوابق مديريتي در مشهد به‌عنوان معاون جديد غذا و دارو این دانشکده معرفی شد.

دکتر محمدرضا صابری با اشاره به سوابق اجرایی معاون جدید غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابور ، وی را فردی با سوابق رزمندگی دفاع مقدس، شخصیتی با ثبات در مسائل فکری و رفتاری و دارای 15 سال سابقه مدیر دارویی بیمارستان هزار تختخوابی امام رضا(ع) مشهد به‌عنوان بزرگ‌ترین بیمارستان بعد از بیمارستان امام خمینی(ره) تهران و یکی از مسئولان برنامه‌نویسی امور دارویی وزارت بهداشت و درمان معرفی کرد.