ماه گذشته: 12041

مهلت ارسال چکيده مقالات کنگره بين المللي تجويز و مصرف منطقي دارو

کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويز و مصرف منطقي دارو  پايان مرداد ، آخرين مهلت ارسال چکيده مقالات کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويز و مصرف منطقي دارو

آخرين مهلت ارسال چيکده مقالات کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويز و مصرف منطقي دارو 31 مرداد اعلام گردید.

کنگره بین المللی کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی ، کیفیت در تجویز و مصرف داروها ، آبان ماه امسال به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد برگزار مي شود.

دبير علمي کنگره بين المللي کیفیت، ایمنی، تجویز و مصرف منطقی دارو اظهار داشت: اين کنگره با هدف ارائه آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی ، کیفیت در تجویز و مصرف داروها  13 لغایت 15 آبان ماه سال جاری طی سه روز به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي مشهد و با محورهايی از جمله :کارآزمایی بالینی ، ایمنی تجویز و مصرف دارو ، ارزیابی تجویز و مصرف دارو ، اقتصاد تجویز دارو ، فارماکوکینتیک بالینی ، اپیدمیولوژی تجویز و مصرف دارو ، فارماکوویژیلانس ، درمانهای دارویی جدید بیماریها برگزار می شود.

دبیر اجرایی این کنگره خاطر نشان کرد: علاقمندان تا 31 مرداد مهلت دارند خلاصه مقالات خود را در محورهاي اعلام شده به وب سايت همايش به نشاني  http://cong-rud.mums.ac.ir ارسال نمایند.

دکتر محمد رضا صابري تاکيد کرد: در کشور ايران در سالهای اخیر توجه زیادی به ایمنی بیمار و کیفیت خدمات بهداشتی - درمانی شده است. اگر چه گزارش جامعی از شیوع و وضعیت ایمنی بیماران منتشر نشده ولی مردم و مسؤولین ضرورت پرداختن به آن را احساس می کنند و در اين کنگره تلاش خواهد شد آخرین دستاوردهای حوزه ایمنی و کیفیت در تجویز و مصرف داروها ارائه و مورد بررسی قرار گیرد و توجه مسؤولین و مردم بیش از پیش به این معضل و راه حل های آن جلب گردد.

کنگره بين المللي کيفيت، ايمني، تجويز و مصرف منطقي دارو