بازديدكنندگان
امروز: 45
ديروز:580
اين هفته: 4008
هفته‌ي گذشته: 4039
اين ماه: 10343
ماه گذشته: 26780
افراد آنلاين:1
اعضا ی آنلاین : 0
مهمان آنلاین : 1
اوقات شرعی
منوي اصلي

میثاق معاونت غذا و دارو،اجراء قوانین و دستورالعمل ها

همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی  اجراء قوانین و دستورالعمل ها،میثاق معاونت غذا و دارو دانشگاه

میثاق معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای نظارت بر تولید غذایی سالم، اجراء قوانین و دستورالعمل ها

در راستای تحقق شعار سازمان بهداشت جهانی مبنی بر " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " اولین همایش نقش و جایگاه مسئولین فنی در ایمنی و سلامت مواد غذایی و بهداشتی  با حضور معاون غذا و دارو،مدیر و کارشناسان حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، جمعی از مدیران و کارشناسان اداره کل استاندارد خراسان رضوی ، اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی ، مدیران بخش خصوصی و مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی و بهداشتی برگزار گردید.

در این همایش،دکتر محمدرضا صابری با اشاره به نقش و جایگاه مسئولین فنی در واحدهای تولیدی بعنوان ضامن تولید غذایی سالم برای مردم گفت: نظارت،صرفا حضور فیزیکی و یک کار بازرسی نیست ورسیدن به میثاق ها و وجوه مشترکی است که به آن پایبند باشیم و میثاق ما انجام و پیاده سازی قوانین و دستورالعمل ها بوده تا دسترسی مردم به غذایی سالم تضمین و تامین گردد .

معاون غذا و دارو دانشگاه در حاشیه این همایش با اعلام استقبال معاونت غذا و دارو دانشگاه از برگزاری اینچنین گردهمایی هایی با محوریت آموزش و توانمندسازی خاطر نشان کرد: امید است این نشست آموزشی نقطه عطفی دیگر در راستای توانمندسازی هرچه بیشتر مسولین فنی واحدهای تولید مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی باشد.

در این گردهمایی آموزشی،دکتر علی اصغر اسماعیل زاده ضمن بیان وظایف خطیر و نقش کلیدی مسئولین فنی در تولید فرآورده های غذایی سالم، به ارائه گزارشی از عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در سال 1393 پرداخت و گفت : این همایش در راستای اجراء دستورالعمل های آموزشی سازمان غذا و دارو و تحقق شعار سازمان بهداشت جهانی مبنی بر " ایمنی غذا از مزرعه تا سفره " برگزار و امید است با اجراء هرچه بیشتر و کامل تر قوانین و دستورالعمل ها، شاهد تولید غذایی سالم تر برای مردم باشیم .

در ادامه، کارشناسان حوزه مدیریت نظارت برمواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه به ارائه آموزش هایی از جمله: آشنایی با آخرین قوانین و ضوابط سازمان غذا و دارو ، آشنایی با فرآیند دریافت نشان ایمنی و سلامت ،آشنایی با فرآیند دریافت سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و ... پرداختند .

در پایان این گردهمایی، با حضور مدیران دستگاه های اجرایی چون : معاونت غذا و دارو دانشگاه،اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی،اداره کل استاندارد،نمایندگان واحدهای تولیدی و مسئولین فنی بحث و تبادل نظر در راستای تضمین امنیت شغلی مسئولین فنی صورت پذیرفت . 


روابط عمومي معاونت غذا و دارو

   دانشگاه علوم پزشکي مشهد


همایش نقش مسئولین فنی واحدهای تولیدی

همایش نقش مسئولین فنی واحدهای تولیدی

دانشگاه علوم پزشکی مشهد | Mashhad University of Medical Sciences | جامعة مشهد للعلوم الطبية
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد می باشد. هرگونه کپی برداری از مطالب آن تنها با ذکر منبع بلامانع است.