نشست هم اندیشی تولید کنندگان تجهیزات پزشکی

نشست تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی  برگزاری نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو با تولیدکنندگان تجهیزات وملزومات پزشکی

نشست هم اندیشی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی خراسان رضوی برگزار گردید.

در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی وهمزبانی دولت وملت در سال 1394 اولین جلسه هم اندیشی وهمفکری تولیدکنندگان تجهیزات وملزومات پزشکی استان خراسان رضوی با حضور معاون غذا و دارو،ریاست و کارشناسان اداره تجهیزات و ملزومات پزشکی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

دکتر محمدرضا صابری هدف از برگزاری این نشست را تعامل با بخش صنعت وتولید،حمایت از تولیدات داخلی،معرفی پتانسیلهای حمایتی دانشگاه از بخش صنعت،اعلام سیاستهای راهبردی واولویتهای سال جاری حوزه در مقوله تجهیزات وملزومات پزشکی بیان کرد .

دکتر علیرضا عطاران ضمن بیان اهداف برگزاری این نشست ، خلاصه ای از عملکرد سال 1393 اداره تجهیزات وملزومات پزشکی را ارائه و در خصوص دستاوردها و موفقیتهای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی مطالبی را عنوان نمود.

درپایان ، اهم مشکلات بخش صنعت عنوان و مقرر گردید در راستای رفع مشکلاتی عنوان شده اقدامات لازم توسط معاونت غذاودارو صورت پذیرد.

نشست تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی