انتخاب واحدهای برتر تولیدی سال 1394

انتخاب و تقدیر از واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و  بهداشتی در معاونت غذا و دارو دانشگاه

همزمان با روز جهانی غذا (24 مهرماه)، تقدیر از واحدهای برتر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و همچنین تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی در معانت غذا و دارو دانشگاه

مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در خصوص اهداف انتخاب واحدهای تولیدی برتر سال 1394 گفت: در سال‌های گذشته بر اساس شاخص‌های ارزیابی، واحدهای برتر تولید کننده مواد‌غذایی،آرایشی و بهداشتی در طول سال انتخاب و در مراسم روز جهانی غذا از آن‌ها تقدیر به عمل ‌می‌آمد، اما در سال جاری، در نظر داریم در روز جهانی غذا در ضمن تقدیر از واحدهای برتر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی از تولیدکنندگان برتر محصولات کشاورزی و دامی نیز که طی سال در تحقق این شعار تلاش کردند تقدیر به عمل آوریم تا ضمن تشویق این واحدها و معرفی آن‌ها به مردم به عنوان تولیدکنندگان برتر، باعث ایجاد انگیزه در آن‌ها و سایر واحدهای مشابه شویم.

دکتر اسماعیل زاده خاطر نشان کرد: کلیه مدیران و مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش، می توانند چک لیست های انتخاب واحدهای برتر تولید کننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی را از صفحه اصلی سایت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد به نشانی  http://v-drug.mums.ac.ir دریافت و پس از تکمیل به صورت خوداظهاری، مستندات مربوطه را حداکثر تا تاریخ 15/5/1394 به این معاونت تحویل نمایند و به مدارک و مستندات ارسالی بعد از مهلت تعیین شده ترتیب اثر داده نخواهد شد .

وی خاطر نشان کرد: فرم‌ها و مستندات تحویلی توسط کمیته ارزیابی این معاونت مورد بررسی ، ممیزی قرار خواهد گرفت و نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد .

روابط عمومي معا ونت غذا و دارو