برخورد قانونی با خرید و فروش دارو در فضای مجازی

خرید و فروش دارو در فضای مجازی ممنوع و با آن برخورد قانونی صورت می پذیرد.

در راستای ممنوعیت خرید و فروش دارو در فضای مجازی، نشست هم اندیشی بررسی راهکارهای مناسب در خصوص مقابله با افزایش چشم گیر خرید و فروش دارو در فضای مجازی با حضور معاون غذاودارو،مدیر و جمعی از کارشناسان مدیریت نظارت بر امور دارو و مواد مخدر معاونت غذاودارو،نمایندگانی از: پلیس فتا فا.ا. خراسان رضوی، سازمان نظام پزشکی، انجمن داروسازان و ... به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر عباس اخگری،معاون غذاوداروی دانشگاه از ممنوعیت هرگونه تبلیغات،خرید و فروش دارو در فضای مجازی،خبر و آن را غیر قانونی اعلام کرد.

وی یادآور شد: از آنجایی که رسالت ما در دانشگاه،صیانت از سلامت آحاد مردم جامعه می باشد لذا با هرگونه تبلیغات،خرید و فروش دارو در فضای مجازی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازد برخورد قانونی لازم صورت می پذیرد.

معاون غذاوداروی دانشگاه به نقش و جایگاه نظارتی معاونت غذاودارو در حفظ و ارتقاء سلامت جامعه اشاره و  از مردم شریف خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تبلیغات،خرید و فروش دارو در فضای مجازی،داشتن اطلاعات و اخباری در این خصوص با سامانه 190 تماس و یا به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر ارگان های دخیل در این امر،اطلاع رسانی نمایند.

شایان ذکر است: در این نشست در خصوص قوانین؛مقررات؛دستورالعمل های تبلیغات،خرید و فروش دارو و کالاهای سلامت محور، معرفی سامانه TTAC و اپلیکشن مربوطه به مردم عزیز جهت بر چسب اصالت و سلامت بر روی فرآورده های سلامت محور و ... بحث و تبادل نظر گردید.