آموزش،مهم ترین رکن در ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه

ارتقاء سطح سواد سلامت آحاد جامعه با فرهنگ سازی و آموزش های عمومی میسر خواهد شد.

در راستای برنامه عملیاتی کشوری و برنامه های سلامت محور معاونت غذاوداروی دانشگاه،نشست کمیته آموزش این معاونت با حضور معاون غذاودارو،رابطین آموزش حوزه های مختلف این معاونت و سایر اعضاء این کمیته برگزار شد.

در این نشست؛دکتر حسین روغنگران،رئیس اداره تحقیق و توسعه معاونت غذاودارو ضمن بیان اهداف برگزاری سلسله نشست های کمیته آموزش این معاونت به برنامه عملیاتی کشوری اشاره و به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات این کمیته و آموزش های صورت گرفته جهت همکاران و همچنین عموم جامعه پرداخت.

دکتر عباس اخگری،معاون غذاوداروی دانشگاه؛فرهنگ سازی در حوزه سلامت را امری ضروری دانست و خاطر نشان کرد: هدف ما فرهنگ سازی و شناساندن حوزه های مختلف معاونت معاونت غذاودارو در سطح جامعه به منظور ارائه هرچه بهتر خدمات به مردم شریف در راستای ارتقاء سلامت آنان است.

وی بر شناساندن نقش و جایگاه نظارتی معاونت غذاودارو در حفظ و ارتقاء سطح سواد سلامت جامعه با استفاده از ظرفیت رسانه های جمعی،تاکید کرد.

دکتر اخگری،حضور معاون و مدیران حوزه های معاونت غذاودارو در برنامه های زنده تلویزیونی و رادیویی،آموزش های حضوری و غیر حضوری به دانش آموزان با همکاری آموزش و پرورش،پخش تیزرها و توصیه های غذایی؛دارویی و بهداشتی در تلویزیون های تبلیغاتی سطح شهر و برنامه های مختلف صدا و سیمای مرکز خراسان رضوی،توزیع پمفلت های آموزشی در نمایشگاه های برگزار شده در سطح شهر و سازمان های مختلف و ... را از جمله اقدامات آموزشی معاونت غذاوداروی دانشگاه،بیان داشت.

معاون غذاوداروی دانشگاه در پایان،آموزش را امری خطیر و مهم ترین رکن در افزایش سطح سواد سلامت جامعه عنوان و خواستار اقدامات آموزشی حضوری و غیر حضوری جهت مردم شریف با استفاده حداکثری از امکانات و هماهنگی و همکاری با سایر ارگان های دخیل در امر سلامت،شد و در این راستا بعنوان فردی آموزشی؛حمایت کامل خود را از حیطه آموزش،اعلام کرد.

شایان ذکر است: در نشست کمیته آموزش معاونت غذاوداروی دانشگاه در خصوص نیازسنجی های آموزشی کارکنان در سال آینده،بخشنامه اجرایی آموزش کارکنان،دستورالعمل های اجرای دوره های آموزشی و ... بحث و تبادل نظر گردید.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 2235