برگزاری پنجمین نشست كارگروه تخصصی مبارزه با قاچاق اقلام خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در سال جاری

پنجمین نشست کارگروه تخصصی مبارزه با قاچاق اقلام خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی کمیسیون برنامه ریزی،هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در سال جاری با حضور نمایندگان سازمان های دخیل در این امر به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

این نشست با حضور معاون غذاودارو،،مدیر و جمعی از کارشناسان معاونت غذاودارو،نمایندگان سازمان هایی از جمله: کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز،اطلاعات،دادگستری،تعزیرات حکومتی،گمرکات،صنعت و معدن،آموزش و پرورش،اموال تملیکی،فرهنگ و ارشاد اسلامی،نظارت بر اماکن عمومی،پلیس آگاهی،اتاق بازرگانی و ... به میزبانی معاونت غذاوداروی دانشگاه برگزار گردید.

دکتر عباس اخگری،معاون غذاوداروی دانشگاه با اشاره به الزام درج برچسب اصالت و سلامت بر روی فرآورده های سلامت محور از ابتدای شهریور ماه 93، به توجه ویژه در خصوص هدف گذاری ها؛ انسجام و یکپارچگی در اجرای اقدامات به منظور دستیابی به خروجی مناسب سیستم،تاکید کرد.

معاون غذاوداروی دانشگاه؛استفاده از برنامه ریزی های از پیش تعیین شده در راستای سیاست های کلی دولت در مباحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سیاست های کلان سازمان غذاودارو و دستور العمل این سازمان را امری ضروری جهت نیل به اهداف مشترک و ایده آل عنوان کرد.

در این نشست،مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی معاونت غذاودارو به ارائه گزارشی در خصوص اقدامات صورت گرفته توسط این معاونت در راستای دستور العمل های اجرایی سازمان غذاودارو پرداخت.

در پایان پنجمین نشست كارگروه تخصصی مبارزه با قاچاق اقلام خوراکی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی؛دکتر اخگری از هم وطنان عزیز خواست تا در صورت مشاهده هرگونه عدم هم خوانی محصولات با برچسب اصالت و سلامت،داشتن اطلاعات و اخباری در حوزه قاچاق فرآورده های سلامت محور به معاونت غذاوداروی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سایر ارگان های دخیل در این امر،اطلاع دهند.

** بازديدكنندگان

هفته جاری: 4168